Tuesday, November 15, 2016

BENGKUNG PATTRENA IBU PERAWAN

Assalamualaikum :)

Haaaaaaaa mama jual bengkung ni ^______~

BENGKUNG PATTRENA IBU PERAWAN

Bengkung ni memang mama highly recommended yerrrr 100% dengan jaminan 15 tahun. 

Untuk ibu-ibu yang bersalin normal atau czer .

BENGKUNG BERSALIN TERBAIK SETAKAT INI!!

HAMPIR 100% PELANGGAN KAMI BERPUAS HATI!!!
=========================

Sengaja admin guna model yg berat badan lebih kurang 85kg!!! Sebab apa? Sebab nak bagitau yang bengkung bersalin PATTRENA ni betul2 besar, lebar dan labuh untuk semua saiz badan. Tak perlu nak ukur saiz pinggul dulu, nak timbang berat dulu atau nak ambik tali tape ukur tinggi berapa sebelum order. Pasti puas hati!!!!!

Tak kiralah berat mama 50kg, 60kg, 80kg, 90, 100kg??? Haaaa....inilah satu-satunya bengkung bersalin 100% tradisional yang paling RARE, menjadi kegilaan dan rebutan setiap ibu berpantang. Beli satu ni sesuai dengan semua bentuk badan, xkisah mama badan mengembang atau tidak lepas bersalin nanti. Tak perlu risau lagi tentang bengkung pendek!!! Singkat!!!Tak muat!!!Bergulung!!!Menyakitkan!!

Dah lah ianya direka dgn 4 tali yang 2 kali lebih lebar, mudah sangat mahu ke tandas...buka tali bawah saja:-D

Teruja tak?? Teruja tak?? Tengok testimoni pun dah tahu yang bengkung bersalin ni best sangat sangat sangat!!!Laku smpaikan asyik putus stok!!!!

Jom pm laju2 atau mama akan kempunan dek bertangguh tangguh nak order bengkung super besttttt sangatttttt niii!!!!!!!!!!!

Beli 1 bengkung bersalin ni boleh guna sampai bila2 xkisah saiz mama berubah!!! waranti 15 tahun tau!!!

Alah Membeli Menang Memakai!!!!!

Jangan tunggu lagi mama...
Whatsapp sekarang juga!!!
Ye...sekarang!!!!!!

HAMPIR 100% PELANGGAN KAMI BERPUAS HATI!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🌸🌸BENGKUNG PATTRENA IBU PERAWAN🌸🌸

👉 bengkung bersalin unik dan dicipta khas keperluan Ibu yang bersalin secara NORMAL @ CZER No.1 di Malaysia.
=================
5 SEBAB - Kenapa anda akan rasa PUAS HATI dan BERBALOI SANGAT2 kalau beli bengkung ini
=====================
✔ DUA FUNGSI
Sesuai untuk ibu yang bersalin secara normal atau czer, jadi hanya satu bengkung untuk semua. Sebab ia fit dari saiz S -PLUS SIZE, untuk ibu 50kg hingga 100kg
.
✔ HIGH QUALITY
Dibuat daripada kain belacu 100% cotton padat berkualiti tinggi. Tak panas, tak rimas & serap peluh. Sangat selesa, sejuk, kemas dan nyaman ketika berbengkung. Jaminan warranty tahan selama 15 tahun
.
✔ LAIN DARI YANG LAIN
Super panjang 65 inci, Super labuh 25 inci, jadi bengkung takkan terangkat jika duduk dan bangun banyak kali. Dibuat menggunakan 7 meter kain (Dijahit dengan dua lapisan kain) berbanding bengkung biasa di pasaran hanya menggunakan 2.5 meter kain sahaja
.
✔ FLEKSIBEL
Tali lebih lebar (5 inci) berbanding bengkung biasa dan yang mesra ke tandas, tidak perlu buka bengkung sepenuhnya, hanya buka bahagian tali bawah sahaja.Jika bersalin secara czer, ikatan pada bahagian luka czer boleh dilonggarkan dan dibahagian lain masih boleh ikat dengan kejab dan selesa sepanjang hari.
.
✔ EKSKLUSIF & DICIPTA KHAS
Satu-satunya bengkung yang dicipta khas dengan 4 tali. Jadi, tidak perlu bantuan orang lain untuk berbengkung sebab tali bengkung boleh diikat secara berperingkat
(2 tali dari bawah peha ke perut, 2 tali lagi dari perut ke atas).

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

====================
Whatsapp ke 014-5427349 (Puan Ani) 👦
Whatsapp ke 014-5427349 (Puan Ani) 👧
Whatsapp ke 014-5427349 (Puan Ani) 👦
====================

Psstttt...kalau stok habis mama boleh masuk slot preorder ye:-)
PRE-ORDER RM20 SAHAJA

 Wassalam.

linkWithin

Related Posts with Thumbnails